top of page

Vilken taxameter ska man välja?

Valet av taxameter beror ofta på behovet, priset och designen.

Det finns olika typer av taxameter på marknaden. Vi monterar i princip alla Megtax, Halda/Semel och Digitax. 

Men vad ska man tänka på när man väljer en taxameter?

Vill man äga sin taxameter är det i princip bara Megtax eller Digitax som gäller. Vi säljer Megtax 350 för 24500kr ex moms. och Digitax för 19995kr ex moms ( Krävs en Surfplatta för Digitax som går att köpa via oss eller hos t ex Elgiganten. Det finns möjlighet till delbetalning. Det tillkommer en månatlig kostnad för redovisningscentral på ca 300kr/mån ex moms från Structab för Megtax och för Digitax 249kr/mån ex moms.

Monteringskostnad tillkommer. Kontakta oss för prisförfrågan.  

 

Det finns en del som köpt Semel C30 som äger dom. Det säljs dock inga nya och numera krävs det också Wlink för att de ska fungera. Wlink använder sig av 3g nätet och det finns planer på att stänga ner 3g nätet och då kommer C30 sluta fungera. Därför säljer vi inga begagnade C30 och avråder att köpa Wlink på andrahandsmarknaden.

 

Vill man inte köpa samarbetar vi med Halda som hyr ut Halda m2 basic och Halda m2 basic Mirror. Hyreskontraktet är på 24 mån och löper vidare om man inte säger upp det. Start avgiften är på 2000kr ex moms och hyran är på 1090 kr/mån ex moms för Halda M2 basic och för Halda M2 basic mirror är det 1290kr/mån . Garanti gäller under hela hyrestiden. Vi byter ut delar vid behov. Halda M2 har en lättanvänd touchdisplay. Vill man ha en diskret och riktigt snygg taxameter är det Halda M2 basic Mirror. Den sätts på mittspegeln.

Det går inte köpa loss taxametern efter 24 mån. Monteringskostnad tillkommer. Kontakta oss för prisförfrågan.

 

För dig som kör för Cabonline är det Digitax F1. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Formulär för beställning av M2 Basic

Tack för din beställning!

Vi hör av oss inom 3-5 dagar för montering.

bottom of page